06 - 55778580       karin@sungtao.nl

UITNODIGING WORKSHOPS DE TAO IN DE PEKING- EN YANGVORM


LOCATIE : IN DE LESRUIMTE VAN SUNG TAO – RAADHUISSTRAAT 36 B

ZONDAG 17 OKTOBER 2021 DE PEKINGVORM VAN 10.00 UUR TOT 16.30 UUR

ZONDAG 28 NOVEMBER 2021 DE YANGVORM VAN 10.00 UUR TOT 16.30 UUR

VERZORGD DOOR HENNY VAN GEEL

Op deze workshops worden “de Vormen “ uitgediept , het zal deze keer niet zozeer om het technische gaan, de volgorde enz. maar, meer gericht op al die kleine details, het Chi voelen stromen, de Tao, de aanpassingen. Geef zelf aan waar je meer aandacht voor wilt hebben, we gaan het SAMEN doen.

Het is een aanrader, nadat door de corona 2 jaar geen workshops gegeven konden worden, niet alleen voor degene die de opleiding(en) gevolgd hebben, maar ook voor de TCT deelnemers die hier belangstelling voor hebben, het ervaren willen uitbreiden. Je krijgt van mij een bewijs van deelname .

Het is de bedoeling dat je zelf een lunchpakketje met wat brood meeneemt , verder wordt door Jan weer een heerlijke verse soep gemaakt, er zijn groente snacks , yoghurtjes , fruit, enz. In de ochtend bij de koffie of thee iets lekkers van koek, in de middag een oppeppertje met chocolade.

Op deze dagen wordt gebruik gemaakt van de uitgebreide omschrijving van zowel de Peking als Yangvorm. Verschillende van jullie hebben deze reeds in het bezit, breng deze dan aub mee. Heb je deze niet geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Mail het inschrijfformulier naar mij door of per post. Zie gegevens bovenaan.

Je kunt ook aangeven of je eventueel de DVD wilt ontvangen, het is een oudere versie, maar zeker nog heel goed bruikbaar.  

De CD met de muziek is ook beschikbaar , geef even aan als je deze ook nog graag wilt hebben.

Mijn voorkeur gaat uit naar een contante betaling van € 75.-- , dit mag op de dag zelf voor aanvang van de workshop. Je krijgt hiervan een kwitantie.

Ik hoop op een mooi aantal aanmeldingen , ik heb er zin in!                                           

Henny


Inschrijfformulieren voor deze workshops kun je opvragen bij Henny van Geel. Zie gegevens hieronder.
Henny van Geel – Sitters
Tai Chi Tao / Chi Kung - Docent TCG
Natuurgeneeskundig Therapeut
BOCAM Therapeut TCM
Raadhuisstraat 36
4701 PS Roosendaal
06- 051647580
IBAN NL56ABNA0453209645
Email:henny.vangeel@kpnmail.nl