06 - 55778580       karin@sungtao.nl

Sung Tao het Centrum


Karin Lindhout

Momenteel is Karin de eigenaar en leidinggevende van Sung Tao. Zij heeft op 1 januari 2017 Sung Tao over kunnen nemen van Henny.

Karin Lindhout, eigenaar Sung Tao  

Karin heeft in de 90-er jaren kennisgemaakt met Tai Chi en heeft langs diverse wegen kennisgemaakt met Tai Chi Tao zoals dat binnen Sung Tao gegeven wordt.
Ze heeft de opleidingen van Sung Tao succesvol afgerond en heeft daarna opleidingen gevolgd in Medische Basiskennis en de HBO-opleiding tot CAM-therapeut.
Het afgelopen jaar 2017-2018 is de opleiding zoals die bij Sung Tao gegeven wordt aangepast en door CPION gecontroleerd en erkend door de CRKBO. Karin kan daarbij gebruik maken van een team van deskundigen op het gebied van Tai Chi (Tao) en een onderwijskundige. Accreditatie volgt hopelijk binnenkort door SNRO en/of CPION.

Ruimte

Karin heeft zowel in 2017 als in 2018 ook de ruimten aangepast waarin de sessies en overige lessen verzorgd worden. De TCT-zaal en de nevenruimte
hebben door de facelift een ander jasje gekregen en stralen de nodige rust uit. Fijn om hier samen met iedereen te bewegen.