Informatie tarief


Tai Chi Tao sessies

10 sessies per periode voor € 90,-- (zonder vergoeding vanuit zorgverzekering).

Een sessie duurt ca. 60 minuten, er zijn 4 periodes per jaar.


Goed initiatief van de gemeente Roosendaal Sport- en Cultuurfonds voor volwassenen

Sung Tao doet mee!
Sporten en/of deelnemen aan een culturele activiteit heeft een positief effect op mensen. Zo is bewezen dat regelmatig bewegen zorgt voor een goede conditie, verminderde kans op ziekten, een sterk sociaal netwerk én groeiend zelfvertrouwen. Supergezond dus! Dit geldt zeer zeker ook voor deelname aan Tai Chi Tao bij Sung Tao.
Geen geld voor sport of cultuur?
Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur (VF) vindt dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn. Helaas is deelnemen voor mensen met weinig inkomen niet vanzelfsprekend. Maar liefst 1.000.000 mensen in Nederland leeft rond het bestaansminimum en kan dit niet betalen.
Is er geen geld voor sport of een culturele hobby? Dan kun je gebruik maken van het Volwassenenfonds vanuit de gemeente Roosendaal. Zij betaalt de contributie voor jouw activiteit.


Een aanvraag bij het Volwassenenfonds wordt gedaan door een intermediair. Denk bijvoorbeeld aan Stichting Sociale Klus, Humanitas, Wij-Zijn Roosendaal, SSNB, CultuurCompaan, Aleco en Vluchtelingenwerk..
Deze intermediairs vind je op de website van het Volwassenenfonds.

Gemeente Roosendaal - Volwassenenfonds. Meer info vind je op deze website www.volwassenenfonds.nl en over de deelnemers.