Tai Chi Tao

Niets is vervelender dan wanneer u te maken heeft met klachten aan uw spieren en gewrichten. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van af. Wij kunnen u in dat kader natuurlijk prima van dienst zijn, en dat vanuit verschillende hoedanigheden. Tai Chi Tao is er daar een van. U kunt echter even gemakkelijk een ontspanningsmassage in Roosendaal bij ons boeken, terwijl onze specialist u ook als natuurgeneeskundige therapeut meer dan goed van dienst kan zijn.

Samen bouwen we Chi en dus levensenergie op

U kunt een beroep op ons doen als u klachten aan uw spieren en gewrichten ervaart en te maken heeft met bepaalde blokkades en storingen. Door te kiezen voor Tai Chi Tao wordt uw levensenergie nadrukkelijk vergroot. Tijdens de Tai Chi Tao behandelingen verzamelen we Chi en levensenergie en bouwen we dit op. Kiest u voor Tai Chi Tao, dan krijgt u onder meer te maken met Qigong. Dit zijn vrije vorm bewegingen die specifiek toegepast worden als sprake is van specifieke klachten. U krijgt te maken met de voedende cyclus, er worden meditatietechnieken doorgenomen en u leert meditatief lopen. Ook Tai Chi lopen kan een onderdeel van deze therapie zijn.

We kunnen u de Tai Chi Tao behandeling echt aanraden

Tai Chi Tao is een therapie die we iedereen aan kunnen bevelen. Het is geschikt voor jong en oud en voor zowel de man als de vrouw. Zeker als u te maken heeft met bewegingsbeperkingen en reumatische klachten kan het een zeer waardevolle therapie zijn. Dat geldt al eveneens als u te maken heeft met fibromyalgie, astmatische klachten, diabetes en klachten die met stress te maken hebben. We zetten tijdens deze therapie vooral de meridianen, die nauw verbonden zijn met de organen, zoveel mogelijk in beweging.

Tai Chi Tao

U kunt ook bij ons terecht voor een natuurgeneeskundige therapeut

U kunt ons ook inschakelen als u graag behandeld wordt door een natuurgeneeskundige therapeut. In dat kader zijn wij aangesloten bij de FAGT en RBCZ. Na een intakegesprek gaan we aan de slag om uw klachten te verlichten. Dat intakegesprek is in dit kader erg belangrijk. We bespreken dan namelijk uw wensen, uw klachten en de mogelijkheden die er zijn. Vervolgens maken we een behandelplan op maat en gaan we samen écht aan de slag. En zo kunnen we u dus verschillende behandelingen aanbieden. Ook als u een yoga ruimte wilt huren kunt u overigens prima bij ons aankloppen! Maakt u er ook gebruik van straks?