Qigong

Wanneer u te kampen heeft met spierklachten kunt u prima een beroep op de natuurgeneeskundige therapeut doen. Wij kunnen u helpen om de klachten te verlichten en te verhelpen. We kunnen u op verschillende manieren goed van dienst zijn. Qigong is een van de diensten die wij u aan kunnen bieden. Qigong is een andere benaming voor Chi Kung overigens.

Qigong is een onderdeel van Tai Chi Tao

Qigong maakt onderdeel uit van Tai Chi Tao. Doel van deze behandelingen is het vergroten van de levensenergie. Dit doen we door het verzamelen en opbouwen van Chi of levensenergie. Chi Kung is de andere en wellicht wat meer bekende benaming van Qigong. Als onderdeel van Tai Chi Tao doen we bij Qigong vrije vorm oefeningen, die specifiek gericht zijn op bepaalde klachten. Andere onderdelen behalve Qigong zijn de voedende cyclus, Peking of yangvormen, de vier richtingen van kluizenaars, speciale meditatietechnieken en manuele en massagetechnieken. Ook Tai Chi lopen kan een onderdeel zijn van een breder behandelplan.

Qigong is er voor iedereen; voor jong en oud en voor de man en de vrouw

Qigong is er voor iedereen en dus voor jong en oud, man of vrouw en zeker geschikt voor mensen die te maken hebben met bewegingsbeperkingen, reumatische klachten, fibromyalgie, astmatische klachten, diabetes en aan stress gerelateerde klachten. Qigong draait om het uitvoeren van bepaalde bewegingen die via de meridianen verbinding weten te maken met de organen.

Qigong

Wij kunnen u op een veel breder vlak van dienst zijn

Behalve Qigong kunnen wij u op een breder vlak van dienst zijn. Zo kunnen we u ook alleen de beste ontspanningsmassage in Roosendaal aanbieden. In dat geval ervaart u de essentie van ontspanning en weer opladen. Een massage geeft u rust en energie en biedt u helderheid in uw hoofd en uw lichaam. U wordt in staat gesteld om u volledig te ontspannen. Dat zorgt altijd weer voor een verkwikkende ervaring en een betere balans. U kunt wat betreft de massages kiezen voor een ontspanningsmassage van een half uur of vijf kwartier, u kunt eveneens kiezen voor een raindrop massage. U kunt ons verder ook inschakelen als u een natuurgeneeskundige therapeut nodig heeft. Dat maakt dat we u als geen ander kunnen helpen om van bepaalde klachten verlost te raken. Wacht dus niet te lang voor het maken van een afspraak wanneer u te maken heeft met klachten aan spieren en gewrichten. Als geen ander kunnen we u helpen de klachten te verminderen of zelfs weg te nemen.