Ontspanningsmassage Roosendaal

Een ontspanningsmassage in Roosendaal boeken is het beste wat u kunt doen. Behalve in Roosendaal kunt u overigens ook als u woonachtig bent in Etten-Leur, Breda, Bergen op Zoom, Zevenbergen en Oudenbosch natuurlijk prima bij ons terecht. Behalve dat wij u de beste ontspanningsmassage in Roosendaal kunnen bieden, kunt u onze praktijk ook huren voor yogalessen, voor Chi Kung en Chi Kung lessen.

Ervaar de essentie van ontspanning

Een ontspanningsmassage in Roosendaal. Dat is het ervaren van de essentie van wat ontspanning precies is. Het is een kwestie van ontspanning en meteen weer opladen. U ervaart zowel rust als energie, ontspanning en een bepaalde helderheid in uw hoofd en in uw lichaam. Uw geest raakt volledig ontspannen en u vindt zo weer een veel betere balans. Een ontspanningsmassage in Roosendaal zorgt voor een verkwikkende werking. Zeker als u te maken heeft met klachten als rugpijn, stijve spieren, stress, hoofdpijn en slapeloosheid is het verstandig een ontspanningsmassage in Roosendaal te boeken. Wij kunnen u als geen ander helpen de klachten te verlichten, zeker als u frequent kiest voor een ontspanningsmassage in Roosendaal.

Kiest u voor een ontspanningsmassage in Roosendaal van een half uur of van 75 minuten?

U heeft wat betreft de massages echt iets te kiezen. Wij verzorgen massages van een half uur, maar ook van 75 minuten. U kunt een ontspanningsmassage in Roosendaal boeken en eveneens kiezen voor een zogenaamde raindrop massage. Overigens bieden wij meer diensten dan alleen het aanbieden van de beste massages. Zo bieden wij ook de diensten aan van een natuurgeneeskundige therapeut. In dat kader helpen wij u bij het wegnemen van bepaalde storingen en blokkades in uw energiesysteem. Wij zijn in dat kader aangesloten bij zowel de FAGT als de RBCZ.

Ontspanningsmassage Roosendaal

Ook in te schakelen als natuurkundige therapeut

Kiest u voor een behandeling door onze natuurkundige therapeut, dan krijgt u te maken met onder meer een houdingsanalyse, een correctie en advies, krijgt u een gezichtsanalyse en gaan we aan de slag met ontspanningstherapie en ademhalingstechnieken. U krijgt bovendien oefeningen die de coördinatie, de concentratie en het evenwicht en de balans verbeteren. Bewegingsadviezen behoren ook bij het pakket dat onze natuurkundige therapeut aan kan bieden. Behalve dat zijn wij ook nog eens gespecialiseerd in het aanbieden van Qigong en Tai Chi Tao. U merkt al, wij kunnen u zeker als u te maken heeft met bepaalde klachten als geen ander van dienst zijn. Maak er gebruik van. Wij begroeten u bijzonder graag in onze praktijk in Roosendaal.