Natuurgeneeskundige therapeut

Heeft u te maken met bepaalde klachten? Dan kunt u prima een beroep doen op de diensten van onze natuurkundige therapeut. We gaan dan samen intensief aan de slag met het wegnemen van bepaalde storingen en blokkades in uw energiesysteem.

Aangesloten bij zowel de FAGT en RBCZ

Vooropgesteld, als natuurkundige therapeut zijn wij aangesloten bij zowel de FAGT als de RBCZ. Voor we daadwerkelijk met uw klachten aan de slag gaan, wordt altijd een intakegesprek gehouden om nader kennis te maken. Daarin bespreken we de wensen, de klachten en de mogelijkheden die u bij onze natuurkundige therapeut heeft. Vervolgens volgt een anamnese diagnose en maken we samen een behandelplan. Het is voor u goed om te weten dat de behandelingen die de natuurgeneeskundige therapeut aanbiedt in veel gevallen geheel of deels door de zorgverzekeraars vergoed worden.

Therapie met ademhalingstechnieken en ter bevordering van de coördinatie en concentratie

Als natuurgeneeskundige therapeut bieden wij u verschillende onderdelen binnen de therapie. Zo maken we een houdingsanalyse, eventueel een houdingscorrectie en geven we u advies. We gaan samen aan de slag met ontspanningstherapie en ademhalingstechnieken en doen oefeningen die de coördinatie, concentratie en het evenwicht helpen te bevorderen. Verder bieden wij u massages van de vijf elementen en leren wij u hoe u een zelfmassage uit kunt voeren. Ook bewegingsadviezen horen bij het werk van de natuurgeneeskundige therapeut.

Natuurgeneeskundige therapeut

Meer dan alleen een natuurgeneeskundige therapeut

Wij kunnen u overigens breder dan alleen als natuurgeneeskundige therapeut van dienst zijn. Zo bieden wij u ook de beste ontspanningsmassages in Roosendaal. Door regelmatig te kiezen voor een dergelijke massage, ervaart u weer wat nou precies ontspanning is. Zeker als u zich regelmatig door ons laat masseren, zullen klachten aan de spieren en gewrichten met de tijd nadrukkelijk afnemen. U kunt kiezen voor een ontspanningsmassage van een half uur of vijf kwartier, het nemen van een zogenaamde raindrop massage is eveneens een optie.

Ook voor het verhuur van een yogaruimte klopt u bij ons aan

U kunt ook bij ons aankloppen voor de verhuur van een yogaruimte. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van Chi Kung, Chi Kung lessen en Qigong lessen. En zo kunnen we u op een zeer breed vlak van dienst zijn, zeker als u te maken heeft met klachten aan spieren en gewrichten. Wij begroeten u graag, en natuurlijk ook als u woonachtig bent in Etten-Leur, Breda, Bergen op Zoom, Zevenbergen en Oudenbosch.